Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nä. Jag orkar inte förklara.


Håll käft!

 

 


jag klämmer dina självgoda floskler

som en övermogen finne

låter din paragrafjargong rinna

som snoriga småbarnslögner

längs med ditt hala samvete

 

men med fakta kommer man ingenstans

så du reser dig från rännstenen

och attraherar den dumma massan

med din glättiga verbala fantasi

och höga hästars gnäggande

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 450 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-01-31 15:56



Bookmark and Share


  Maria Marängsviss VIP
”höga hästars gnäggande” mkt träffande!
2018-02-09

    ej medlem längre
Wow vilket språk ! Var har du hittat det ? Inte i min verktygslåda i alla fall ! Och tänker aldrig hålla käft ! Skål !
2018-02-06

  gunnnar nylund VIP
Ja, det var en avhyvling som heter
duga.
Bra vetja!!

2018-02-02

    ej medlem längre
Inga förklaringar behövs - den det berör bedes vänligen vara tyst!
Strålande text!
2018-02-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Superbra! Mörklagd satir, läser jag.
2018-01-31

  Fulbergarn
befriande :)
2018-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP