Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Hebreerbrevet 9:24,27


Jesu återkomst


Kristus har ju

inte gått in i

någon helgedom

gjord av människor

som bara är en bild

av den verkliga


Nej, han gick in

i själva himmelen

för att träda fram

inför Gud själv

för vår skull


Det är bestämt

att människan

en gång ska dö

och sedan dömas


Därför offrades Kristus

bara en gång för att

ta bort mångas synder


Men han ska uppenbara

sig en andra gång, fast inte

för syndens skull,

utan för att rädda dem

som väntar på honom.


I min dröm i natten

hör jag nu allt oftare

"Jag är på väg!"




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 468 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-01-31 16:05



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Vi väntar och längtar...bäst att vara redo...
2018-02-04

  Eva Helene VIP
Hoppfullt!
2018-02-02

  mare VIP
Viken dag det ska bli
när min Jesus jag får se
hoppet glöder i mitt hjärta
för den som tror
väntar något fantastiskt
det kan INGEN
ta ifrån ;))
2018-02-02

  Ess VIP
<3
2018-02-01

    ej medlem längre
Tack Bibbi!
2018-02-01

    ej medlem längre
Alla tecken tyder på det!
2018-01-31

  Goraxy 89 Orion VIP
HAN KOMMER !!!
2018-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP