Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag blundar


det är nu jag reser bort

i kalla blöta januari

där regn faller som is


jag färdas längre

än de som lyfter i plan

jag rusar fram snabbare

än de som tar tåget eller bussen


och så mycket enklare

för jag sluter bara ögonen

och tar mig dit jag vill


till soldränkt land

med vajande palmer

och himmelsmjuk sand


hur rik är jag inte

då jag har allt inom









Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-01-31 17:40



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jag slår följe:-)
2018-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP