Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag sa tänk om du inte finns på riktigt, vi skrattade tillsammans, men du fanns inte visade det sig...


En sjuk ängel på jorden...

Jag flög högt ovan molnen med dig; har aldrig varit så lycklig
Vi skrattade och sjöng under hela resan; du helade mig
Plötsligt kastas jag leende av ner i jorden
revben bryts och knäcks
faller dör

Förvandlingen var plötsligt total; nu var jag en fästing
Håller mig desperat kvar; kramar hårt din kropp
vem är denna jobbiga parasit
han hör inte hit
stick bort

Du låser in mig i en tyst, mörk och kall källare
försöker ignorera hela min existens
Vad var det för ett litet djur
Har aldrig sett förut
Stäng bur

Nu är jag död; varken hör eller ser någonting
Du fanns inte på riktigt; var en illusion
Men du kunde döda mig brutalt
Men vänta snart nu
Liket luktar




Fri vers (Fri form) av Casca
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-31 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Casca