Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom tillbaka

Träffade dig här om natten
efter två år.

Allting var sig detsamma

Dina ögon,
Dina läppar,
Dina lögner.

Skillnaden var min desperata röst
som gång på gång

bad dig att stanna.




Fri vers (Fri form) av <3
Läst 692 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-01-31 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

<3
<3