Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2017-11-13


sakta öppnas dörrar

sakta fyller dagen sitt tomma krus
efter årets långa torka
långsamt flödar dagen av det ljus
livet så väl behöver
långsamt öppnar åter dagen
dörren till glädjens hus
där våra sinnens rus
brukar lungors kraft
att andas livet åter

*

Kommentar sakta öppnas dörrar

Jan Johansson "Du har en underbar energi i dina dikter
många är smått melankoliska, önskar att
jag haft din förmåga, hälften skulle räcka för mig
2017-11-13




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 448 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-01 00:02



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Bättre att det går långsamt, då hinner man njuta mer...fin dikt...
2018-02-04

  Fulbergarn
många us
men snyggt skaldat
2018-02-01
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP