Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När själen blöder, ät plåster...att skriva är mina köttbullar med lingonsylt...


Burfågeln

mitt hjärta är ockuperat och min hjärna är blockerad
hörseln reducerad och talförmågan är distorderad  

du gick men stannade ändå kvar
du fick men var ändå snar

med krafter givna av en annan natur
du öppnade grinden flög ut ur din bur

jag trodde vi hade en extrem kemi
men det var istället skadad biologi

med en kraftig chockgranat överaskade du mig 
med en elektromagnetisk puls svarade jag dig

jag vann striden såklart det visste jag hela tiden
du vann slaget såklart det visste du hela tiden

du var smartare än mig
jag mer empatisk än dig

starkast hade vi två varit tillsammans ihop
men vi saknade båda balans grävde en grop

om vi fick en andra chans skulle vi den inte klara
kanske ändå lika bäst att låta burfågeln fara




Fri vers (Fri form) av Casca
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-31 23:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Casca