Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnostyre


hos bonoboerna äro det främst kvinnorna som styr över männen, man ägnar påfallande mycket tid åt sex



























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-02-01 00:06



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Sex är väl mest en siffra mellan fem och sju? Lektioner i matematik säkert.
2018-02-01

  Maj-Lis VIP
LER
2018-02-01

  aol
Låter gott.
2018-02-01

  Fulbergarn
skicka en biljett eller åtminstone en vink om ett land med en stad :)
2018-02-01
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP