Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skämmas så det syns

Vet att allt blev fel
Jag vill skämmas så det syns
Vill glömma all sorg




Bunden vers (Haiku) av Thestream
Läst 352 gånger
Publicerad 2018-02-01 00:12



Bookmark and Share


  Quasimodo
Stark för sorg där allt blev fel.
2018-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream