Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt eget foto : Copyright: Soligajag_1


Är detta mitt "kall"

Nu känns det som jag hittat min plats i
livet.
Gör människor glada med mina bakverk
så dem hummar och njuter.

Vilken känsla det är när man får detta
beröm.
Går inte att beskriva i ord!

Åren har ramlat iväg och jag med den.
Vissa dagar är tuffare än andra.

Jag längtar efter värme och solens heta
strålar.
För visst gör den något speciellt med dig,
gör att du lever om pånytt.

Visst lever jag utav mina goá och härliga medmänniskor
som ger mig så mycket!!

Nu är det åter dags för apostlahästarnas
färd som tar dig till din port med många

önskningar på listan.

Njut och fyll den med kärlek.




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-02-01 07:19



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det finns nog inte mycket som är bättre än att göra människor glada...det känns gott och det gör din text också...
2018-02-04

  Lindha W Gustavsson
Alltid positiv och glad i dina texter, vilket smittar av sig till alla o envar!
2018-02-04

  ULJO
Härligt
2018-02-01
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP