Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han säger att jag är vacker

Jag minns dessa ord,
som en ljuv viskning,
en öm kyss i min själ,
detta "Je t'aime",
han säger att jag är vacker.

Varför var du då med andra?

Säger du samma sak till de andra?

Nej, jag känner mig inte vacker,
även om jag är nöjd med mig själv,
särskilt med att jag vågar ta dessa steg själv.

Han ringer mig igen,
han säger att jag är vacker,
men vill inte förstå,
Martinique är inte paradiset som väntar mig,
ty jag litar inte på honom.




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 289 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-02-01 07:22



Bookmark and Share


  Gin83
Gripande o känslosamt
Väldigt bra förmedlat
Ocensurerat och ärligt
Riktigt bra
2018-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm