Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visdomsord#1.

Har du märkt att ting i det förgångna
kommer till en på ett lite annat sätt

när du blir äldre, skorna blir för trånga,
tappar skönheten och för det mesta luktar svett?




Bunden vers (Rim) av Botox
Läst 633 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-01 08:35



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Berättande rim, det verkar verka, verkligen och känns tryggt, hemvant.
2018-02-09

    ej medlem längre
Typ, besök det förgångna, flytta inte in.
2018-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Botox