Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plötsligt

Allt är så tydligt nu
i ljuset från din kärlek
vår hemlighet är avslöjad
vi klär av oss alla kläder
men är ändå inte nakna

Vi är tillverkade av
så många olika känslor
du tänker kanske
att jag är en god människa

De koncentrerade stegen
mellan väggar
som inte lyssnar
sedan möts vi i ett stumt samtal
men tystnaden finns inte




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 185 gånger
Publicerad 2018-02-01 09:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP