Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sagt i programmet Känsligt läge i SR1 2018-02-01


Delat visdomsord

"Nomadens blick

är skarpare

än den bofastes"




Övriga genrer (Aforism) av Valter Örn VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-01 11:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP