Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bäst före-datum

När man tittar i tv och ser alla skådisar och andra kändisar och blir varse hur årens framfart gjort negativa förändringar i deras utseenden  och deras hälsa; så är detta bara ett tecken; ett memento till oss själva som inte går att följa i tv.

Allt levande blomstrar i begynnelsen, och sedan trappar allt av efterhand. Det går att avhjälpa förfallet temporärt med mediciner och hälsokostpreparat, men det är ändå en fåfäng kamp mot naturens nedbrytande krafter.

Man måste se ödmjukt på det hela och tillägna sig en attityd av sinneslugn.




Övriga genrer (Kåseri) av Valter Örn VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-01 13:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP