Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då vet man läget...

Man förstår precis vad folk vill
bara de säger till
bara de pratar ut
vet man allt
vad de känner
och reagerar för...

Man har dem i sin hand liksom...

Inte alls säger jag...
Utan när folk tappar hakan
tappar andan mitt i pratet
det är ett tecken på
en verkligt sann reaktion...

Den tar sig förbi alla spärrar...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-01 17:25



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Så sant så! :) riktigt och viktigt...
2018-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt