Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Titel 4

tänker du mest sommartankar

förstå innan du förlåter
du behöver dock inte förstå
så länge du förlåter vintertankar




Fri vers av Dan. Larsson
Läst 329 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-01 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dan. Larsson
Dan. Larsson