Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säg att du minns

Minns du natten
När vi lät regnet falla över oss
Och varje droppa nudda vid vår hud?

När du kysste mitt ansikte
Under de fallande pärlorna
Och njöt av all näring varje droppe hade att förära?




Fri vers (Fri form) av heleni
Läst 212 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-02-01 18:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

heleni
heleni