Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fastnat

Jag har fastnat
med blicken
på röken
Som mjukt svävar uppåt

Byggarbetare jobbar
och himlen
visar gula och gråa nyanser

Jag fortsätter framåt
men mitt huvud följer röken
Jag vill suga in den
Jag vill flyga lika högt som den

Flyga bland fåglarna

Jag vill ligga på rygg
och sova på deras vingar
med mina händer svävandes

i luften.




Fri vers (Fri form) av heleni
Läst 246 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-02-26 22:26



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
fint <3
2018-02-26
  > Nästa text
< Föregående

heleni
heleni