Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


inom oss bär vi


de värdefullaste skatterna fast vi inte ser det
vi ser bara ytan
ser ditt inre ljus
hur det brinner med klar låga
ingen skugga är din kappa
släpandes mot mattans fotavtryck

Elden är den kärlek som lyser i dina ögon
och vita fåglar flyger i ditt bo
tappa inte modet du som förtvivlar

du är en värdefull själ




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-01 18:57



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
låt ingen trycka ner dig det är du till 100 procent <3
2022-07-25
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP