Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
photo från Lissabons museum,det är magiskt att se en man klädd i röd klänning !!!


575.YOU IS SO DELUSIONAL!

PASSION... YOU IS SO DELUSIONAL!
vin *ångans* böjning...
...en svullen blomknopp...
i din veckade klänning...skor...
brinner med hetta av kärlekssolnedgång...

DU! Ge en av dem till Evighetens Natt...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-02-01 19:18



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Fantastisk poesi, med en kvinnans kraft hugget i STEN!
2018-02-01

  petter rost
Jo, nog kan passion vara bedräglig! Men den passion du här anklagar för att vara det, tycks mig tvärt om vara alldeles sann. Ett strålande skimmer. Så säger mig
"...en svullen blomknopp..."
och
"brinner med hetta av kärlekssolnedgång...".
Eller lurar jag mig själv..? Är det skönhet och lust som lögn, du skriver om... Ångande vackert är det i a f!
2018-02-01

  aol
Så fint och även berörande skaldat vännen,
2018-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP