Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara en tanke bort

Om Tanken är

att ”allt är möjligt”

så är känslan dess drivkraft

Din motivation 

som gör det genomförbart 

ty tankens kraft

... är mäktig!

© Angela Bohlin




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-02-01 19:44



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
instämmer
2018-02-02

  Carl Mikael Fäldt
Helt rätt!
2018-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP