Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuset


Jag kan se lugnet
Kraften strålar
själen vet att allt finns
Luften vibrerar och medvetandet tackar för uppmärksamheten

Genom tysta vibrationer förmedlar medvetenheten kunskap som själen inpräntar i sinnet som får tanken att släppa taget om illusionen

För en stund har jag alla svar som behöver besvaras och inga frågor
Jag vet allt

Samhörighet och frid är allt jag känner




Fri vers (Fri form) av annacecilia
Läst 528 gånger och applåderad av 14 personer
Utvald text
Publicerad 2018-02-01 20:32



Bookmark and Share


  Julio VIP
Underbar text
2020-10-02

  Pilträd
<3
2019-02-06

  Iréne S Räisänen VIP
Stark dikt!
2018-08-22

  Lottie Ålhed VIP
Underbart att fångas i friden fören stund om än bäraren kort sekund!
2018-08-16

  Lars Hedlin
Underbart!
2018-06-11
  > Nästa text
< Föregående

annacecilia
annacecilia