Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är livet värt att leva utan dig?

Har du aldrig undrat varför jag är ledsen
eller varför jag inte skrattar som de andra?
Finns det några tankar på mig just nu
eller har vår tid tillsammans runnit iväg?

Är våra samtal inte lika roliga som de va?
Har jag förlorat min charm som du tyckte om?
Är livet värt att leva utan dig?
Finns det något positivt i mitt tysta rum?




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 376 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-01 20:46



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
om du lyssnar
i ditt tysta rum
hör du rösten
flyger med vita vingar
som vindbarn de singlar
i händernas kupa

så sorgset men så viktigt
vi tar tid med varandra
kram <3


2018-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream