Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET ÄR BLAND STJÄRNORNA

 

 

 

du en dag

ska hitta mej 

min vän

 

om någon blinkar starkt

mot dej

då är jag den

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-02-01 21:21



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Vackert diktat...
2018-02-04

  aol
Underbart tack Maj-Lis,
2018-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP