Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Ethan and Daisy) yngsta barnbarnet i Arkansas USA Bild: Daniel Forslund


A "man" and his best friend....


Vilken ro och harmoni

inga stormar når in här

i denna totala trygghet




P.S. Denna hund var en övergiven gatuhund som kom till mitt barnbarn Ethans dörr och fick mat och vatten där. Senare togs till veterinär och blev avlusad, vaccinerad och fri från fästingar, adopterad och fick flytta inomhus. Det visade sig vara en drogmissbrukare som lämnat hunden kvar vid flytt:-(
D.S.




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-02-01 21:50



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det var en värmande berättelse...så fint...
2018-02-04

  Ann V Åhsberg VIP
Helt underbart! Hunden är människans bästa vän.
2018-02-03

  walborg
En övergiven hund blir den mest tillgivna man kan få. Hundar förstår sig på tacksamhet i sitt beroende.
2018-02-02

  Salvation Pepper
Livets viktigheter!
2018-02-02

  Eva Helene VIP
Ömsesidig kärlek, så fint så!
2018-02-02

  mare VIP
Helt ljuvligt
djuren är bäst!
2018-02-02

  Rise Little One
En mysig stund i livet ...
2018-02-02

    ej medlem längre
Vilken ljuvlig bild...och en fin text därtill!
2018-02-02

  Carl Mikael Fäldt
Ytterligare en anledning att vara levande!

Vi hör ihop nämligen!

ALLA borde hylla skapelsen.
2018-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP