Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Påminnelse till mig själv... Låt stå!


Brevet till mig själv.

Hej,

ja det är jag och jag är här för att påminna dig om några saker. När du läser detta nästa gång så har antagligen något dramatiskt hänt i ditt liv för annars är du ju inte här inne på poeter.se du gör ju likadant varje gång. Du skriver och skriver....hjärtat skriker efter tröst och du är halvdöd... 

Troligtvis har en kvinna sårat dig igen och du står där kvar med brustet hjärta.

Historien går igen och igen. Här läs nu dessa 10 råd.

1. Tänk på att inte försöka dämpa sorgen med alkohol det hjälper inte, du har ju redan testat det. Det blir bara värre det vet du ju...

2. Tjejerna kommer inte tillbaka hur mycket du än vill det.

3. Bli lycklig i dig själv och låt andra få ta ansvar för sin lycka.
Du tar ansvar för din egen lycka ingen annans.

4. Fortsätt med den fysiska träningen vad som än händer.

5. Låt dig guidas av ditt hjärta och bli nedslagen ibland det är ok... för att bara låta hjärnan styra blir för tråkigt. Men räkna med att ta stryk ibland det är det ändå värt. Men res dig upp igen varje gång - ligg aldrig kvar...

6. Fortsätt att tro att du kommer att hitta någon att älska och som kommer att älska dig på riktigt. Ge inte upp hoppet.  

7. Du är värd att bli behandlad med respekt eftersom du är en snäll och sjysst kille. Om någon inte behandlar dig sjysst så beror det på brister hos dem - gå därifrån direkt - det är inte värt att stanna.

8. Du vet vilka brister du har själv, jobba på dem istället för att tro att de inte går att göra något åt.

9. Livet går inte under för att någon inte förstår hur bra du är - bara släpp det!

10. Du vet att du alltid gör det bästa du kan i alla situationer vad som händer - det gjorde du antagligen den här gången också. Ingen kan begära mer - inte ens du själv...

Kom igen nu - nu kör vi!

Casca




Fri vers (Fri form) av Casca
Läst 316 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-01 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Casca