Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sandkorn i horisonten

________________

Sandkorn i horisonten

Stilla sommardrömmar

Allt jag märker av är myggen

 

I tanken är jag så långt fram

att jag inte märker av dagen

Natten är alltid ljusare här

 

Sanden fyller mina nätter

Sommaren badar i snöblask

Somnar om igen

________________




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-02-02 00:39



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
mästerlig text.. tack för läsning
2018-02-03

  mare VIP
Tänkvärd
fin dikt!
2018-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP