Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Katterna som valt att bo med mig


Kanske är de Änglar?


Jag trodde aldrig jag skulle begripit omtanken

Innan mina Katter lärde mig


Omtankens under!




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 286 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-02-02 01:09



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
En fin och värmande text. Du förmedlar också att vi alltid har något att lära och ta in och det behöver ju inte vara via människan. Fint!

2018-02-02

  Spik

Tre gånger har katt-änglar valt att bo hos mig. Lycka !
2018-02-02

    ej medlem längre
Kattor, speciella djur och helt underbara!
2018-02-02

  S.A.I. Steve Lando VIP
kattor är de underbaraste av liv!
2018-02-02

  Solstrale VIP
Mysigt ordat! Himlan saknar nog några änglar, men du ska vara glad de landade hos dig! ;) katter är underbara djur!
2018-02-02

  Alysse VIP
Åh så fint skrivet!
Katter är verkligen underbara djur
De skänker så stor glädje och kärlek
och är såsom balsam för själen
2018-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt