Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sekund

______________

När silkestårar

andas sorg

bränner de som starkast

Genom bleknandet av igår

förstärks förvirringen

år för år

Insikten slår som hårdast

när livet står stilla

Allt kan förändras

bara på en sekund

______________




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 463 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-02-02 01:11



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Ja och tänk.. en sekund kan vara hur långt som helst eller hur kort som helst
2018-02-03

  mare VIP
Så sant
på bara
en sekund!
2018-02-02

  Peter G VIP
Att allt kan förändras på ett ögonblick är viktigt att komma ihåg när man tycker att man kört fast...

Jag tolkar slutraderna positivt men det kan ju såklart vara så att allt blir ännu sämre tänker jag, men väljer den positiva tolkningen!
2018-02-02

  Marita Ohlquist VIP
"Allt kan förändras
bara på en sekund".

Ja, och livet blir inte som förut!
2018-02-02

  Solstrale VIP
Det är sorg och smärta i sekunder ibland... Bra ordat!
2018-02-02

    ej medlem längre
Sekunder kan vara magiska på gott och ont. Bra!
2018-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP