Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Angående könsmakt


Prognos


När kvinnan valt att ta mannens villkor

Glöder träden


Så låt oss fixa Matriarkat

Då blir det nog bra


Med en jävla massa kärringar

Som uppfyller sig

Av revanschens sötma!!!






Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Carl Mikael Fäldt
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-02 01:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt