Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Könsmaktskriget lägger en hindrande hinna kring allvaret!


#not mike


Tramsa till allt ni kan i könsmaktens tecken

Låt könsmaktfrågan överskugga allt




Men lämna mig utanför




Jag är mike/Carl Mikael Fäldt


Ingen jävla förgripande person

En MAN som gör så gott han kan


En MAN som undrar varthän alla KVINNOR

Tagit vägen!!!!!!!



Jag har inga behov att "könsmakta"



Jag vill låta min faderlighet flöda

Genom frågor som är livsviktiga


Så mina Damer-hata mig om jag nu är så förfärlig!


Kram från mike






Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 232 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-02-02 02:27



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tack för att Du är just den Du är som påtagligt låter Din "faderlighet flöda"!
Ett verkligt föredöme.
2018-02-02

  Solstrale VIP
Finns inget att hata eller rata. Varför inte istället med varandra på riktigt prata. Bra att du säger ifrån. Jag kan se hur utnyttjandet av en god rörelse blir ett bakvatten så försurat... De borde haft regler, och etik klart för sig innan, istället och arbetat förebyggande. Nu ör det ibland svårt för oss kvinnor att känna ens att det dåliga som kom ur allt detta var något vi ville. Meningen var väl inte att arkebusera män heller! Vi är människor före vi är kön ändå! Kvinnor kan även de göra skada tyvärr, inte endast män...
2018-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt