Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När tårar bränner

Föråt Mamma


Förlåt att jag inte kysste dig adjö



Men mamma


Du såväl som Pappa


Bor i mitt hjärta



Er son kommer till er en dag

När han med stjärnors ljus

Gjort sitt värv



Jag kommer till er

Mina föräldrar

En dag



I Vårens tid


När våra blommor

Är som friskat


I vårens tid




Jag älskar er

så mycket mer



Än jag kan skrifta




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 284 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-02 09:16



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Så kärleksfullt skrivet
med ord direkt ur hjärtat
Sorg och kanske ånger
över det man inte gjorde
men önskar att man gjort
i detta jordelivet.
Men med en stark övertygelse
att man snart ses igen
Kärleken bor i hjärtat
<3
2018-02-05

  Peter G VIP
En fin och berörande hyllning du skaldat!
2018-02-03

  Respons VIP
Fint skaldat!
2018-02-02

  Bibbi VIP
Så starkt berörande,
2018-02-02

  Johan Strömstedt
Fint och värmande
2018-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt