Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2017-12-07


tankar


i solens värme spirar jag
men vissnar som lövet utan din närhet
blir ett med regnet som faller
min själ är en dräkt av himlens färg
lämnar den på klippan vid havet

havet har dragit sig tillbaka
blottad ligger själen
stranden framför mig
står stilla vill inte lämna spår bland fångade vågor
tiden är vår verklighet
fiskmåsar gungar över en rymd av glas
dröm mig bort ur min värld
hem till lågornas hem
tänd mina stjärnors vimmel
där våra stjärnbilder stampar
i sina spiltor

*

Kommentarer tankar

ULJO Briljant skaldat
20171208
Thomas Widemark
Väldigt vacker!
20171207




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 407 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-02 10:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP