Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2017-01-08 10:50 av the wildcat (medlemsid: 79522)


himlen


sänkte igår sina ögonlock
skakade sin överrock
var på besök en kort stund
sen tog vintern slut

snödivan får snart en ny chans
bjuda upp till vinterdans




Fri vers (Prosapoesi) av morgonstjärna VIP
Läst 288 gånger
Publicerad 2018-02-02 10:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP