Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det tackar jag för!

Sitter här och tänker tillbaka på min skoltid, på 50-60 talet.

Vi hade en lärare som älskade allt Evert Taube hade gjort.
Han berättade om Everts visor och sånger.

Vi fick alltid sjunga dessa visor/sånger på våra sånglektioner.
Vi lärde oss att älska det.

Vi fick sjunga sjösalavals m fl på skolavslutningen i Folkets Hus.
Jag tycker om att sjunga Everts kompositioner.

Han var en stor poet enligt mig!




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-02 12:42



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Han är dessutom den enda rappare där jag uppfattar alla orden.

"Kinesiska muren".
2018-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP