Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sårskorpa

De blir bara fler
sprickorna i skalet
Ut rinner både ängslan och skratt
och allt det andra jag tänkte ni inte får se.

Den största finns precis under hjärtat
i år och eoner har jag tätat
Limmat å lagat för att intet skall ses
att kärleken till dig
trots avbruten gren
den blommar och blommar

De blir bara fler
sprickorna i skalet
Ut rinner både vilja och skam
och allt det där andra.




Fri vers av Ellåtta
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-02 12:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ellåtta
Ellåtta