Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TILL OSS VUXNA

alla bär vi på en barndom

oavsett hur den ser ut

alla bär vi på en barndom

några år som snabbt tog slut

i mitt hjärta ekar hovslag

det är pippi långstrumps häst

det var solklart, det var nordart

och det där som jag minns bäst

 

 

alla bär vi på en barndom

som en stjärnklar vinterkväll

eller metandet från bryggan

och en stund på solstekt häll

gömda djupt i våra hjärtan

finns de barn vi en gång var

i ett villa villerkulla

som mot alla odds står kvar

 

 

LARZ GUSTAFSSON 2/2 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 396 gånger
Publicerad 2018-02-02 12:58



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Min barndom ekar av samma slag.
Fin text!
2018-02-12

  Kungskobran VIP
Fint skrivet , lyckliga dom som hade en lycklig barndom
2018-02-07

  Solstrale VIP
Stilfullt ordat om det barndomen gett!
2018-02-07

  objekt3
Anna Barbara skrek när hon såg sig själv i spegeln (var gång) "är jag inte sjutton"?
2018-02-03

  Mats Edin VIP
Skön skrift:)
2018-02-03

  Thomas Widemark
Mycket fin dikt som får en att stanna till, minnas och tänka efter!
2018-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP