Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en fredag?


De brända broarnas brutalitet

Den dagen kommer då inskränktheten och lidandet blivit tillräckligt stort
Den dagen kommer du att ropa efter hjälp
Den dagen är du ensam

 




Fri vers (Fri form) av Casca
Läst 351 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-02 13:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Casca