Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eller hur...

Jag fick frågan
vad gör en vän till vän...
Det är den sa jag
som talar väl om mig
även när jag inte är där...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-02-02 13:59



Bookmark and Share


  ULJO
Sådan är fin vänskap
2018-02-05

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det är just sådana som är riktiga vänner...bra skrivet...
2018-02-04

  Ezmeralda VIP
Sådana vänner finns tro mig.
Som inte pratar bakom ens rygg.
2018-02-04

    Sefarge VIP
Så sant!
När kafferepet
Är slut,och man
går därifrån utan
att det bakom ens
Rygg kommer något
surt efter. ..
:}

2018-02-03

  limerick
Mitt i prick! Just sådana vänner önskar man sig!
2018-02-03

  lodjuret/seglare VIP
om det gör en vän till en vän, så faller jag nog mellan skaklarna stundom där, eftersom jag ibland fylls av avund till människor jag umgås med, hör talas om eller på annat sätt gör just avundsvärda saker... men att försöka vara en vän, det är i alla fall en massa försök... att vara 'möjligt god'...
2018-02-03

  Solstrale VIP
Klockrent!
2018-02-02

  Salvation Pepper
Jodå, inte annat än sant!
2018-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt