Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskelista





Vill vara

Handen som håller om din
när du känner dig ensam

Rösten som uppmuntrar
när du känner dig misslyckad

Kinden som tar emot dina tårar
när du är ledsen

Armarna som tar emot dig
när du snubblar och är nära att falla

Kroppen som vaggar dig till ro
när du har svårt för att sova

Vill vara i din närhet
med hela mitt jag




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 521 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2018-02-02 14:17



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En underbart vacker önskelista du skrivit...man känner stor trygghet i orden...
2018-02-04

  Gunnel Eriksson VIP
Författarjaget är en ömsint människa.
Fint formulerad önskelista.
2018-02-04

  Ezmeralda VIP
Ja tack, en helt underbar text.
2018-02-04

  Cathrin M
Så underbart. En sådan styrka du delar med dig av. Vackert.
2018-02-04

  Maria Sundelin VIP
En väldigt fin och varm önskelista
Kramar
2018-02-03

  Ess VIP
min drömmans ord <3
2018-02-03

  M.Eta
Fint att kunna vara nära både fysiskt och psykiskt!
2018-02-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Ömsint och vackert diktar du om kärlekens äkthet.
2018-02-03

    Birgersdotter VIP
Så ömt och vackert
2018-02-03

  aol
Underbart så berörande nära hjärtat skaldat.
2018-02-03

  Lehva VIP
Så ömsint och vackert.
2018-02-03

  Rise Little One
Äkta kärlek från ett gott hjärta!
2018-02-03

  Respons VIP
Ömsint!
2018-02-02

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfulla och vackra bilder kring empati och medkänsla.
2018-02-02

  MALVAA VIP
Får min hand hållas av din, så att inte känna mig ensam ? :)
medmänniska dikt och man blir berörd av
2018-02-02

    Peter Söderqvist
Fin dikt som har så många referenser som knyter den till en starkare kärlek.
2018-02-02

  walborg
Fylld av kärleksglädje att få ge! Världen är full av människor som behöver få. VAr rädd om Dig.
2018-02-02

  Flying Anna VIP
Åh vilken fin och hjärtevarm kärleksdikt!
Ingen kritik behövs. Den är perfekt och lyser av tro och hopp.
2018-02-02

  överlevaren VIP
Underbart ordat med innerlig omtanke!
2018-02-02

  Salvation Pepper
Gott om att vilja vara en medmänniska!
2018-02-02

  Solstrale VIP
Det är det som räknas och du frammanar det med äkthet och skönhet! Kärleken till människan lyser stark!
2018-02-02

    Havsvind
Så fin och varm dikt. Så fint beskrivet. Så mycket kärlek. Känslor känns genom texten
2018-02-02

  Peter G VIP
En mycket varm och vacker dikt, kärlek när den är som vackrast!

Applåder!
2018-02-02

    ej medlem längre
En innerlig önskar full med kärlek och äkta känslor.
2018-02-02

    AA VIP
Fin!
2018-02-02

  Niliboy
Den dikten var mycket fin! Hurra för omtanken!
2018-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP