Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

uppehållstillstånd



vi lever bland vargar
talar vargarnas språk
kärlekens budbärare
i lyans hägn

Vargar beskyddar det sköra och vackra

när vinden sveper från sjön
och Människan vimlar över markerna




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 369 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-02 14:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP