Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ryggar

se rakt fram
förbi
kaktusar
suckulenter som paradisträd
granit
bokryggar och växtvärldens tungor
ryggar
ljusa öppningar förenat
och mycket mörkt därbakom
lyfter blicken
svart
sänker blicken
vitt




Fri vers (Fri form) av Jerome Lejano
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-02 15:12



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
mörker finns mycket av
men ljuset finns bredvid

fint
2018-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Jerome Lejano
Jerome Lejano