Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag vore en gud

så skulle jag bara kunna ge människorna goda råd
i hopp om att de skulle vilja lyssna på dem
Att de alla bara skulle förstå att jag bara vill dem väl
Att jag bara vill vara en bästa vän
Att det inte är jag som är fienden
Sedan är det ju människorna själva som får göra
sina egna val i deras egna samvetskval då man i
sin hjärna inte får glömma bort sitt hjärta
Ditt hjärta som så lätt kan bli fyllt med en massa
mörk smärta
Fyllt med en massa hat
Det som ingen egentligen vill ha
Så om jag vore en gud så skulle jag bara försöka gå
varenda människa tillmötes i hopp om att kunna
göra var och en av dem glad
Kunna göra deras dag lite bättre
Och vem är jag att vilja och önska alla människorna
det här
Jo, den som vill tro på människorna
Hålla dem alla kär oavsett karaktär
Men det är ju så jag är…

Om jag vore en gud
Men nu är jag ju inte det, tyvärr
För precis som solen har jag mina fläckar
och är inte helt felfri…

Ken Cassel
2/2-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-02 17:26



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Man kan ju alltid önska...:-)
2018-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel