Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära mig


Tätt inpå

Ovanför

Under

Bredvid

Finns där i tid och otid och syns inte alltid

Men den hänger med mig vart jag än går

Följer efter mig i mina egna spår

En verklig stalker såvitt jag förstår

Och det är ingen mening att jag blir arg på den

och släpper en tår

Min egen skugga…

Nära mig!

Ken Cassel
2/2-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-02 17:56



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Vilken tur att det bara var den, men ta väl hand om den...:-))
2018-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel