Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag går på händer upp och ner

Och det är då som jag lägger märke till att
alla de människor som är griniga och sura
bara håller på och ler
Vilket smittar av sig på mig så att jag bara börjar
att skratta jag med av det som sker
Då jag undrar vad som är fel
För av det som jag ser vill jag ju bara se mer
och mer
Så jag funderar på att aldrig mer ställa mig på mina
fötter då jag upp och ner även kan se en massa
pigga människor och ingen trötter
Så aldrig mer vill jag bli ståendes still så att det ifrån
mina tår börjar växa ut rötter då även jag kan bli
sur och grinig…

Ken Cassel
2/2-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 197 gånger
Publicerad 2018-02-02 18:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel