Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sanningen, lögnen och det förflutna.

jag skulle skaffat någon
redan då
eller skrattat
åt sanningen
vänt den
dig
ryggen

för då skulle jag aldrig
landat
lika hårt
med hjärtat
(och ditt)
i halsgropen




Fri vers av Tofan
Läst 463 gånger
Publicerad 2006-06-03 16:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tofan
Tofan