Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vardagen är inte alltid så perfekt som många framställer den...


Allt är inte sockersött

allt är inte sockersött, fjäderlätt, rosenrött allt går inte som en dans idyllen brister någonstans allt är inte mys och pys gulle-dig och fredagsmys allt går inte som på räls nog händer det att tårar fälls bråk och tjafs och hårda steg en blick så vass, en mun som teg allt har inte sagoslut ibland så längtar hjärtat ut tjat och gnäll och ekorrhjul stök och bök och vardagsstul egentid som aldrig finns förälskele man bara minns nej allt är inte rosenrött, fjäderlätt, sockersött allt har inte guld i mund jag älskar inte varje stund men glimtar finns av lyckorus ömhetsblick och glitterljus trygghetslugn och vardagsro det ljuset ger mig kärlekstro.

 

Besök gärna:

www.facebook.com/jessicasdikter

www.alskadebarndikter.blogspot.com




Bunden vers (Rim) av Jessica Olsson VIP
Läst 376 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-02-02 19:30



Bookmark and Share


  mare VIP
Så bra formulerat
du sätter verkligen ord
på hur det kan vara/är
2018-02-02

    ej medlem längre
Instämmer i det välrimmade budskapet.
2018-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Jessica Olsson
Jessica Olsson VIP