Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tittar in i framtiden

Tittar in i min kristallkula
Tittar in i framtiden för att se vart vi står då
Om det då fortfarande är vi två som hand i hand
framåt går
Om våran kärlek för varann fortfarande består
Och vilket svar jag än får tänker jag ta det som en man
För innerst inne så vet jag att jag älskar dig
så mycket jag bara kan
Och mer kan du inte begära då jag inte är mera än en
människa
En människa full med känslor för dig
Så om det sen skiter sig mellan oss vill jag att du bara
ska veta att det inte bara kan bero på mig
då det inte är ens fel om två träter...

Tittar in i min kristallkula
Nyfiken som jag är på framtiden och vad den har
i sitt sköte…

Ken Cassel
2/2-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-02 19:56



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det är kanske inte alltid bra att veta vad som ska hända, men vi människor är nyfikna av oss, så vad ska man göra...:-)
2018-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel