Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ointelligent design

Jag är resultatet
av ointelligent design
Ett exploderat experiment
Exklusivt formad av den man
som är skapare av inget
*
Existerar jag?
Är jag för någon essentiell?
Är jag för svag?
Är jag artificiell, potentiell, partiell?
Är jag jag?
- Jo, det är jag väl
*
Säg mig; varför kan jag inte glädjas
och få känna livets energi?
När är det min tur att exciteras
för att slutligen bli stabil och fri
från mina synders ok?
Ni kan få spotta på mig, och säga "tvi"!
(Jag är inte mer än en sinnessjuk tok).




Bunden vers (Rim) av Terra
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-02 20:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre

Att logga ut hjärnan ibland är en underskattad egenskap i denna medievärld, troligen även en förutsättning för ett drägligt liv :)

Fint skildrat om våra grubblerier
2018-03-03

  Larz Gustafsson VIP
Även jag var ateist. Observera: VAR.
Det är din uppdragsgivare, Satan som är ond och grym.
Jesus är kärleken.
2018-02-02

  Terra
Om det nu mot all förmodan skulle göra det, har "han" begått oräkneligt många grymheter -- och om de nu inte är misstag, är det mycket värre.
2018-02-02

  Terra
Det finns ingen gud!
2018-02-02

  Larz Gustafsson VIP
Gud har skapat dig. Han gör inga misstag.
2018-02-02

    ej medlem längre
Fin stämning. Handlar om mysteriet människan som jag ser det.
2018-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Terra
Terra